Hieronder staat een overzicht van websites waar ik aan gewerkt heb.
Als eerste mijn meest recente werk, als laatste de website die ik als eerste gemaakt heb.
Van de websites die niet meer bestaan, of die nu heel anders zijn heb ik een "bezichtigings versie" gemaakt, ze zijn dus heel beperkt en ook de werking van links is beperkt. Ook zijn sommige onderdelen van de sites niet meer op de plek waar ze origineel stonden, dit komt door nieuwere versies van browsers.


CorineDeRidder.nl

Het is 2013, en al een paar jaar ben ik aan het roepen dat mijn eigen site ook wel aan vernieuwing toe is... Eindelijk heb ik dat dan ook echt gedaan. En nu ook rekening gehouden met de looks op mobieltjes... Al die verschillende browsers maken het mij niet gemakkelijk. Bij Google Chrome ziet alles er weer anders uit dan bij Internet Explorer 9. Heb ik dit opgelost blijkt het er weer heel raar uit te zien bij Opera op mijn mobieltje. Maar ook hier heb ik weer een oplossing kunnen vinden.


Schiedamse Darts Competitie

2010... Het is weer eens tijd voor vernieuwing van deze website. En omdat ik erg tevreden was met de website die ik voor het tourorkest heb gemaakt, heb ik mij daar door laten inspireren. En deze site is dan ook erg mooi geworden.


Tourorkest 2010

Ik heb mijn collega Ingrid geholpen om een website op te zetten voor een orkest die opgezet is vanwege de festiviteiten rond de Tour de France. Uiteraard in de kleur van de Tour.


Impie's Winkeltje

In 2007 online gegaan... Impie's winkeltje is een snoepwinkel, dus ziet de site er heerlijk zoet uit.


Schiedamse Darts Competitie

Het nieuwe uiterlijk van de S.D.C. site voor de competitie in 2007. Going Metal.....


Webdesign: Corine de Ridder

18 November 2006. Ik ben een eigen site begonnen om op deze manier een lijstje van mijn creaties bij elkaar te hebben. En zo kan ik ook hier het één en ander uitproberen voor nieuwe sites.


Potger Design

Geen webdesign van mij, maar ik heb wel in 2006/2007 geholpen met het onderhoud van de website.
De site was eerst alleen in het engels, maar ik heb het toen ook in het nederlands gemaakt. Veel werk... Gek genoeg dus niet alleen maar kopie en plak werk. Zo bleken sommige teksten in het nederlands zo veel groter te worden, zodat alles ging verplaatsen en uit vorm raakte.
En zo kwam ik nog meer probleempjes tegen... Wel heel leuk om dan uiteindelijk toch weer iedere keer een oplossing te vinden.
Omdat ik inmiddels het onderhoud van de site niet meer doe en de site nu totaal veranderd is, kom je via de link bij een klein gedeelte van de oude site waaraan ik dus wel gewerkt heb.


Schiedamse Darts Competitie

In 2005 heb ik de website van de S.D.C. (Schiedamse Darts Competitie) vernieuwd.
Het is een leuk site geworden, maar het kwam niet helemaal mooi uit in een andere resolutie of met een andere browser.
Voor de navigatie op de index-pagina heb ik een dartbord gebruikt, iedere 'taartpunt' een link naar een ander gedeelte van de website.


Simmy Fashion

Dit is de eerste website die ik gemaakt heb.
Ik speelde vaak The Sims en ben toen ook zelf skins (het uiterlijk van een sim) gaan maken. Dat is dus voornamelijk wat grafisch werk. Om ze te delen met anderen heb ik in februari 2004 een website opgezet zodat de skins gedownload kunnen worden.
Inmiddels heb ik deze website gesloten, omdat ik er helemaal niet meer mee bezig was. Een deel van deze website valt nog wel te bekijken, maar niet alle links doen het meer en er valt ook niks meer te downloaden.